2007. január 31., szerda

közhírré tétettünk!

eloljaroban szeretnem rovidre zarni az aramkort az 'ekezetes iras vs ekezetlen irasmod' pengeeles csataja korul. nem szeretek ÉK ezeteket hasznalni. ha sokat olvassatok a blogot, ti is hozza idomultok. klinikai vizsgalatok kimutattak mar ennek a bizonyossagat. es hogy ne lehessen tetten erni a konzekvenciat az elobbi mondatokban, a címekben felhasználom a magyar ábécé míves betűit. is.
azt akarjuk elerni, hogy beszeljetek rolunk! ehhez fontos lepes volt, hogy seggbe rugta magat a tegnap altalam finoman megszolitott, egyben burkoltan szapult 'vebkettes' oldal, igy alkalmunk nyilt figyelmetekbe ajanlanunk a blogunkat. koszonjuk a sok hajra!-t, sok sikert!, hozzal nekem taposoaknat Mauritaniabol! uzenetet, jo tudni, hogy minimum egalra all a 'hulyek vagytok-tom, h megcsinajjatok' meccs. latom, ma a sportbol meritek segitseget az iromanyomhoz, bruhaha. jut eszembe. homokfoci meccsre jelentkezni lehet az imelcimunkon. idopont: 2008. januar izé. helye: stadium szahara. brutal lesz, ha mar sport, ugye.
azt hiszem, korabban kellett volna felhivnom a figyelmeteket annak a versenynek a honlapjara, amelyiket kiszurtunk magunknak, mert gondolom en asztat, hatha nem vagyok mindig vilagosan fogalmazo olyan, akinek en hiszem magamat. azon az esemenyen veszunk majd reszt, amelyrol itt olvashattok tehat: www.budapestbamako.org. vagy egyaltalan nem kellett volna ezt leirnom, sir is az inhuvelyem.
mellesleg sistiri most robog a kanapeert, amit bevezetni ohajtunk, mint konvertibilis fizetoeszkot.
ugyan az elerhetosegek koze felkerult a sajat ikep.hu-n regisztralt oldalunk, nagyon jo is az. az oldal mukodik, hamarosan tartalom is megbujik majd mogotte. bakker rajottem, hogy nagyon jo kis szajt ez a www.ikep.hu. ultrabrutal mega meretu fotoim is olyan gyorsan feltoltodnek, hogy asse tudom, ki a fogo.
nem feledve luis ervinqe baratomat, ma az o tiszteletere igy koszonok el: csocsesz dzsukel edesapaim! (nem, nem tavozott kozulunk, el meg.)

a funkymaffia.-

2007. január 30., kedd

okosak vagyunk!

faradt vagyok. el ne aludjak.
- hekas! terj magadhoz! - rangat bele a blogok vilagaba sistiri. azannya, ez most tenyleg az en idom. LjöV Ht (eljövé hát).
nem vagyok faradt. csak el ne aludjatok.
elso bejelentkezesunk ota szembesultunk a tennyel, hogy comment egy szal sem erkezett a mondandonkhoz. persze ez tobb mindennek koszonheto, akarmivel magyarazhato, en altalaban a szerencsetlen csillagzatoknak tudom be. objektivebben kozelitve megis kiderul, hogy a mai napig nem kerult publikalasra blogunk, csak ketten, magunk kozt dicsertuk, ajnaroztuk. persze azert elvartuk, hogy jelezzetek, hogy mennyire allat az otlet, ami megfogant a fejunkben. a tuzkeresztsegen az elmult 96 oraban atesett oldalunk, kapott egy kis rancfelvarrast, zsirleszivast, megerett tehat arra, hogy a nagykozonseg ele tarjuk magunkat. es ha megfelelo kapacitassal veszi majd fel a versenyt azabizonyos kozossegepito oldal, es nem fagy le felpercenkent, akkor sokkal konnyebb dolgunk lesz a hatekony hirveres teren.
nade. fejlodunk, haladunk! verdank ugyan meg nincs, viszont otleteink mar vannak, hogy mivel kellene nekivagnunk a versenynek. leginkabb a made in japan 4WD/AWD terepjarok fele orientalodunk, hamarosan szet is nezunk a hazai hasznaltauto piacon, hogy szembesuljunk a valosaggal. persze ha vannak otleteitek, tapasztalataitok, netan ilyen eladni valo autotok, akkor e-mailben jelezzetek felenk. barter lehetseges, kanapeval, kameraval, projektoros tevevel, notebookkal szivesen fizetunk! probalkozasunkrol a video- illetve fotoanyag hamarosan lathato lesz itt is, valamint az ikep.hu-n.
nem tudok elfaradni. el ne aludjatok!
vegul. azt hiszem, igazan tehetsegesek vagyunk. eleg, ha a figyelmeteket a blogunk jobb felso sarkara iranyitjuk. tamogatoi korunk negy nap alatt bovult az ott olvashato cegek nevevel. ha ilyen utemben harapnak utanunk az uzleti elet halai, akkor felo, hogy az egy ev mulva esedekes versenyre annyi logot es matricat kell aggatnunk a versenyautonkra, hogy a szelvedokon sem lehet majd toluk atlatni! a megjelenest hogyan biztositanank? megvetjuk labunkat a media mezsgyejen. blogunk el es virul; honlapunk keszuloben; archivaljuk lepeseinket, felkeszulesunket, agyviharainkat minosegi fotok es filmanyag formajaban, melyek a musorkeszitesi ambicioinkhoz elengedhetetlenek lesznek. melyik nap melyik ujsagot kell megvennetek, hogy rolunk olvassatok? mikor melyik csatornara kell nyomulnotok a tavkapcsoloval, hogy minket lassatok? idoben ertesultok rola.
addig is: szemezgessetek a tamogatoink portekaibol, szolgaltatasaibol, mi visszuk johiruket, es ok is viszik a mienket.
bruhaha.

udv, a funkymaffia.

nezz: funkymaffia.ikep.hu
irj: funkymaffia@totalcar.hu

2007. január 26., péntek

ollé!

breko breko, itt a funkymaffia. feje - nem szep, de gavaller (bugajoska utan szabadon) - de felutve! kerem szepen, ahol a macska ul a szeken, ott leledzik az otlet maga: A FUNKYMAFFIA BAMAKOBA MEGY 2008-BAN! koszonjuk mindazoknak, akik nem hisznek bennunk, ez az, amibol taplaljuk remenyeinket. es koszonjuk egyuttal azoknak is, akik par napos, zigota korszakkal alig femjelezheto elhatarozasunban tamogatnak bennunket. az igazat megvallva, majunk hizna es keblunk dagadna, ha az ezt koveto sorokban szakertelemben, eszkozokben, es remenyeink szerint leginkabb anyagiakban kalandunkat tamogato mecenasok regimentjet sorolhatnank fel. de nem kivanunk a dolgok elebe menni, eddig nem erdekeltek az impozans, nem letezo, hipermultikulti irodank, otletgyarunk elott sorban allo pr- es marketing ugynokok, akik kuldetesunket - ne feledjuk: eletunket aldozzuk fel Afrika es a funkymaffia oltaran - dotalni ohajtjak. am most mindenki, aki pupak, es a tobbiek! innentol tagra zartak a szemeink, es nyitva allnak ajtoink: csak tessek, csak tessek! lassatok feleim szumtukhel fantaziank, jojjetek es kerdezzetek, erdeklodjeket, tamogassatok! eleinte par elismero e-mail is megteszi - elerhetosegunk az utolso sorok valamelyikeben lesz olvashato.
es hogy kik vagyunk? tetre, helyre, befutora. azok vagyunk. A FUNKYMAFFIA! most leginkabb csucsulni, 2008-ban pedig Budapestrol Bamakoba megyunk!
felkeszulesunkrol es fejlemenyekrol folyamatosan ertesitunk benneteket, fotokkal es filmekkel illusztralva nehezsegeinket, gondjainkat, hulyesegeinket, otleteinket.
latogass es latogatasoddal tamogass minket, egyelore itt: www.ikep.hu
kontakt: funkymaffia@totalcar.hu

udv, a funkymaffia.-