2007. január 26., péntek

ollé!

breko breko, itt a funkymaffia. feje - nem szep, de gavaller (bugajoska utan szabadon) - de felutve! kerem szepen, ahol a macska ul a szeken, ott leledzik az otlet maga: A FUNKYMAFFIA BAMAKOBA MEGY 2008-BAN! koszonjuk mindazoknak, akik nem hisznek bennunk, ez az, amibol taplaljuk remenyeinket. es koszonjuk egyuttal azoknak is, akik par napos, zigota korszakkal alig femjelezheto elhatarozasunban tamogatnak bennunket. az igazat megvallva, majunk hizna es keblunk dagadna, ha az ezt koveto sorokban szakertelemben, eszkozokben, es remenyeink szerint leginkabb anyagiakban kalandunkat tamogato mecenasok regimentjet sorolhatnank fel. de nem kivanunk a dolgok elebe menni, eddig nem erdekeltek az impozans, nem letezo, hipermultikulti irodank, otletgyarunk elott sorban allo pr- es marketing ugynokok, akik kuldetesunket - ne feledjuk: eletunket aldozzuk fel Afrika es a funkymaffia oltaran - dotalni ohajtjak. am most mindenki, aki pupak, es a tobbiek! innentol tagra zartak a szemeink, es nyitva allnak ajtoink: csak tessek, csak tessek! lassatok feleim szumtukhel fantaziank, jojjetek es kerdezzetek, erdeklodjeket, tamogassatok! eleinte par elismero e-mail is megteszi - elerhetosegunk az utolso sorok valamelyikeben lesz olvashato.
es hogy kik vagyunk? tetre, helyre, befutora. azok vagyunk. A FUNKYMAFFIA! most leginkabb csucsulni, 2008-ban pedig Budapestrol Bamakoba megyunk!
felkeszulesunkrol es fejlemenyekrol folyamatosan ertesitunk benneteket, fotokkal es filmekkel illusztralva nehezsegeinket, gondjainkat, hulyesegeinket, otleteinket.
latogass es latogatasoddal tamogass minket, egyelore itt: www.ikep.hu
kontakt: funkymaffia@totalcar.hu

udv, a funkymaffia.-

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Szevasz Dio!

Az auto kerdesben nehany tipp: Suzuki Samuraj, Mitsubishi Pajero, Toyota Land Cruiser (amennyiben japan 4X4). Az otlet kurva jo es nem art idoben felkeszulni:) Hajra, hajra funkymaffia!!!

Udv:

pe

Névtelen írta...

kispe baratom!

a Land Cruiserrol egyre tobb pozitiv info jut el hozzank, ez mar csak azert is oromteli, mert szelesedik a latokor, tagul a vilagegyetem a lavikosc ibit, es nem arvalkodik az agyunkban egyeduli otletkent a Nissan Patrol. lattad mar az elso logoterveinket? na azonnal megnezni!:-)

funkybandita.-