2007. május 16., szerda

legalización

esküszöm azt gondoltam, hogy kellemes hónapfordulót ünneplek az ucsó firkálás időpontjához - 2007:04:18 - képest, de nem ment. nem bírtam, jó nektek. a fenti cím és a hétvégi kendermagos demonstrációk között sem gyakorlatban, sem ideológiai síkon párhuzam nem feszül, mennék rögtön elébe és kérném a kétkedőket, hogy a hangos, turbulenciát maguk után vonó, terjedelmes ÁHHHHHÁ! felfortyanásaikat hagyják meg másnak. kösziszép. vagy cseréljék le az ugyemegmondtamokat. javasolnám jégrémpálcikákra, egyrészt szar íze van, másrészt faraghatsz belőle fogPISZKÁLÓt, elcseszni nem nagyon lehet. a cím kiválasztása mindig a szerző kiváltsága, ezzel kérkedni illik, hogy mit miért választott, azt megmagyarázni nem.

akarjátok vagy sem, az van, hogy most azt fogjátok elolvasni, hogy: funkymaffia-csapatunk hölgy tagja olyan, mint Párizs. látni és megszeretni. látni őt majd minden dolgos, izzaccságszagú hétköznap estéjén majd nyártól. azt el nem mondhatom, hogy hol, szigorúan köt a titok megtartása. rövidesen ki lesz majd az is derítve számotokra. ez túl sok jót jelent és ránk nézve hízelgő, hogy letudjam mára a kötelező közhely penzumot.

a funkymaffia project duzzad, fejlődik, halad, a háttérben szorgos hangyák rúgják bokán a hegedülő tücsköket, ala kula mole kula, moco roga zatom. produkcióvá érleljük alapötletünket, a Bamako-kaland nem vész el (továbbra is mindennek alfa romeoja és opel omegaja), csak átalakul. kibővítjük látóköröteket, tágítjuk tudatotokat, befolyásoljuk a közt, és (video)megosztunk. mindenki, aki olvas, magára kötelező érvényűként nézve nyikkanjon meg, ha ösmer olyan embört (igen, lehet szögedi is, őtet is mögércsük, meg azé gyűjjék pessre, ugyi), aki a kamerát úgy tartja a kezében, mint v. katalin - született michelle wild - sátoraljaújhelyi lakos a... igen, ne csak jól álljon neki, hanem használni se kelljen már megtanítani, na. szükséges szaktudás, tapasztalat, nyitottság, eltökéltség, érdeklődés, kitartás, innovativitás, terhelhetőség, (juj a kreativitást ki ne hagyjam), kreativitás. cserébe ő is funky lesz. nameg ismert. (ha nem lennék egyértelmű: nem m.w.-ot keressük, és nem pornókameramannt, hanem egyszerűen operatőrt - és technikust is).

majdnem. majdnem majdnem. majdnem kiment a fejemből, hogy a legkisebb, legfiatalabb, legtöbb labú és mindegyikünk közt a legszőrösebb funkymaffia-tagot bemutassam, hogy bebizonyítsam nektek, szerethető a szőrös, kicsi és fiatal, több lábbal álló is. ő Szotyi.



árrivedercsi, amore motore. a funkymaffia.-

2 megjegyzés:

Pista írta...

Hály! Hadd hajtok fejet a tartalomnak ama találékony, bravúros rejtése előtt, melyet itt magas szinten (csillagidő 2m 51cm, apad, hajóvonták találkozása tilos) bemutattál. Ennyi szóval még szinte senki nem mondta el a szintesemmit. Díj érte! (Átvehető a bamakói célban.) Mindezeken túl, mennék én kameramanusnak, de ez is szintesemmi, mert az életbeli egyéb kötelezettségek köteleznek. Viszont hát javasolnám az IgazgATO bevonását ebbe a projektbe ilyen téren is, hiszen a kreativitásban ő a bajnok. (És nem utolsó sorban két igazgató egy kocsiban, ez már rekord lenne, ahogy az is volt, igaz nem kocsiban. Azóta is megdöntetlen, ha jól tudom.)
Na, kérésednek félig eleget téve (ami habár a tőlem telhető jelenlegi maximum mégis szintesemmi) voltam és maradok lelkes rajongótok

Fityisz Nektek

Névtelen írta...

A címre térjünk csak vissza picit. Szóval megmagyarázni nem kell, de szerintem Ska-P miatt van az egész :-)