2007. március 1., csütörtök

szekz en drágz

Előre bocsátom, hogy Szekszárdon tényleg nagyon finom borokkal koccinthassa össze az ember a barátaival poharát. Ezt mintegy megerősítésként csatolom a legutóbbi poszthoz. Hátha azóta elfelejtettem volna, hogy ez nagyon is valóságos megállapítás, bruhaha. Időnként illik a cáfolhatatlan tényekkel és önmagammal is vitába szállnom, hogy újra a saját, eredeti meggyőződésem és megtapasztalásom mellett (2003-as kabernészavinyon) törjek lándzsát. Vagy felette (2006-os rozé) tegyem le voksomat. Hadd emlékeztessem mán magamat néhanapján, mert megérdemlem. Hogy emlékezzem magamra. Tyúúúú be ne csavarodjak itten!
Éles szeműeknek és utánunk érdeklődőknek – vigyázat! egyre többen vannak! – már feltűnt, ami eztán véka alá rejthetetlen lesz: elindult, dübörög, hasít, szalad a honlapunk, ollé! Egy.pont.nullás verziószámon tartjuk nyilván, ami azt jelenti számotokra, hogy jelenleg a blogunk nyomon követésében ölt testet a tartalmi valója, de a kulisszák mögött intenzív fejlesztő- és kutatómunka zajlik, hogy az általunk publikálni kívánt tartalmak és szolgáltatások közzé tehetőek legyenek. Hogy ki kutat? Persze, persze. Funkybandita és sistiri. Szép, mutatós, hatékony, talpig snájdig, összeszokott páros. Ellenálhatatlanságra törekszenek.
www.funkymaffia.hu
És itten jól figyeljetek rám most mindenhol! Fontos lesz mit mondok. Tehát. Szörcs szörcs szörcs! Keressük azokat a funkyarcokat, akik komoly fantáziát látnak bennünk és vállalásunkban, illetve keressük azokat a komoly arcokat, akik csak a hecc, a funkyság miatt t_á_m_o_g_a_t_n_á_n_a_k bennünket! Arra gondoltunk, hogy megkönnyítjük azok dolgát, akik eddig még nem gondolták magukról, hogy szponzorunkká avanzsálódnak, de mi felszínre hozzuk belőlük ezt a felismerést az alábbi kisebb gyűjteménnyel.
Kérdés: milyen területre várunk támogatókat?
Válasz#1: mindenre.
Válasz#2: az alábbiakra mindenképpen.
Válasz#3: arra is, amire még nem is gondoltunk.

  • műholdas telefon/GPS navigáció szponzor
    (hogy Maliba érkezzünk és ne Balira)
  • ruházati szponzor
    (hogy ne egy pár zokniban csinoskodjunk két hétig)
  • autószerelő specialista/szponzor
    (hogy turbó szó hallatán ne a rágógumira asszociáljunk)
  • futómű specialista/szponzor
    (hogy jobbak legyünk, akár kárluíz)
  • karosszéria specialista/szponzor
    (ide nem tudok szellemeset írni)
  • terepjáró specialista
    (hogy terepen járó autónk járjon is a terepen)
  • autó Hi-Fi/hangtechnika szponzor
    (hogy legyen szekz en drágz zen RÁKENROLL)
  • gumiabroncs adományozó/szponzor
    (hogy ne lánctalpassal kelljen útra kelnünk)
  • gépjármű adományozó/szponzor
    (ennek súlyát mindenki érzi, itt kis csendet kérnék)
  • digitáis média eszköz szponzor
    (hogy dokumentálhatóan médiamaffia lehessünk)
  • operatőr
    (hogy lássátok majdnem mindazt, amit mink igen)
  • nyomdatechnika szponzor
    (hogy a pólón/bögrén/sapkán hirdesd a funkyságot)
  • tetováló szponzor
    (hogy meglepő gondolatokat még meglepőbb testrészeinkre varrathassuk)

tessék kérem gondolkodni, ki miben mennyire, mindenki bármiben nagyon. Szabad a pálya. A sivatag pedig nem homokozó.
Ügyeljetek a funkyságra – a funkymaffia.-

2 megjegyzés:

Pista írta...

Szívesen adok kölcsön néhány pár zoknit, meg pólót, ha nem találtok ruházati szponzort. Valamint bevállalnám a futómű specialistát is, de vélhetően itt nem az én futó műségemre gondoltatok. A kaross zéria szpesö lisztre meg azért van szükség, hogy ne csak ti "csinoskodjatok két hétig", hanem az autótok is. Van továbbá egy régi, de működő, korábban Dacia típusú személygépkocsikra jellemző hangszóróm végszükség esetére (szinglisége miatt nem nyújt stereo, sem sztereó hatást, de ha már szamár se lesz, akkor szóljatok). Sajnos egyelőre anyagi hozzájárulásban ennyire vagyok képes. Viszont megadok minden lelki támogatást! (Kezdem is: hajrá!) Sőt, lélekben veletek leszek, az fix. (Minden kanyarban ott állok majd és dobkísérettel, meg magyar zászlóval a kézben éneklem, hogy "É-desa-nyám, ke-dvesa-nyám, csakaaa-zakééé-réé-sem, fun-kyspólót, fun-kyspólót csinál-tasson-nééé-kem! Funkyspóló seeej-haj, Várda címer rááája, seja-zilli-killi-killik seja-zilli-killi-killik amaaa-gafiii-jára!")
Egyre vigyázzatok, ha a sivatagban azt a táblát látjátok, hogy csúszós úttest, ne higgyetek neki!

Fityisz

Névtelen írta...

nekem van egy feles barcelona-terkepem, bejelolve egy franko lemezbolt rajta, ott ugyis at fogtok hajtani, nemde? mondjuk a finisben akartam elloni, de januarra szerzek nektek egy ragogumi iPodot(addigra tenyleg nem kell 15 euronal tobbet adni erte), hogy mind az 500 kedvenc zenemet magatokkal vihessetek. kulonos tekintettel az IT BEGAN IN AFRIKA-KA-KA-KA-KA opuszra a vegytestverek eloadasaban