2007. március 21., szerda

turbóbúszt (turbo boost)

Hey! Zetelemzés következik itten. Amennyire hosszúnak íródott az előző szpot, annyira rövidre sikerált. Van tehát miről megemlékezni, kéretik a figyelmes és kitartó olvasáshoz kellemes, inspiratív, meghitt környezetet teremteni magatok körül, hozzávalókról és kellékekről gondoskodjék ki-ki maga.
Nem vettünk autót. De még csak meg sem néz(het)tük. Mer ami eladósorba kerül, az előbb vagy utóbb meg is leli új gazdáját. Esetünkben előbb. Vagyis előttünk. Meglelte. Hogy mi volt az? Nissan Terrano. Az volt az. A képek elárulták, hogy egy bamakos kalandra tökéletesen megfelelt. Volna. Sebaj, kerül még útunkba hasonlatos járgány.
A Budapest-Bamako afterparty, nahát, nem is ott kezdem a beszámolót, jóval előtte. Futottál már versenyt aluljáróban lépcső tetejéről a lépcső aljáig? Játszottál már olyat, hogy ki ér le hamarabb az aljára? Zakóztál már a lépcső közepétől megbotolva akkorát, hogy nem úsztad meg agyrázkódás és kéztörés nélkül? Mer én még nem. Mindegy is, csak eljátszottam a gondolattal, hogy milyen is lett volna. Tudjátok, ha mégis megtörtént volna. Valahol, valamikor, valakivel. Ha így volt, így volt, ha nem, hát nem. A buli helyszínére eljutottunk kisebb vargabetűvel azért. A hely nem hagyott mély nyomokat bennünk, és a remélt, ránk kíváncsi és minket érdeklődéssel fogadó tömeg sem képviseltette már magát, mire éjféltájt beléptünk, de az ott lévő háromtucatnyi vendég közül sikerült olyan ismeretséget kötnünk, ami még kamatozhat. Hisszük, hogy sokakban mély nyomokat hagyott írtó vagánynak ítélt pólónk is, hátán a funkymaffia logóval. Nagyon ütős lett. Ez tény, tény, tény.
Azt hiszem az elmúlt napok új impulzusai sokat segítenek nekünk abban, hogy végezzünk azokkal a feladatainkkal, amik leginkább adminisztratív és utálatosan seggelős tevékenységet feltételeznek. Bemutatkozunk mindenkinek, írásba foglaljuk magunkat! Hadd szóljon a turbóbúszt! Kitt, gyere pajti!

Üdv, a funkymaffia.-

7 megjegyzés:

RBandi írta...

ajánlanám figyelmetekbe az alábbi linket.
http://www.videobomb.hu/video/a_funkymaffia_Bamakoba_megy
ebben benne a kezetek?

Névtelen írta...

tenyleg, mi ez a cucc a videobombon?

Pista írta...

Nem én voltam.

Névtelen írta...

muhaha! persze, h benne van a kezunk! de legjobba ato keze ragad tole:-)

Névtelen írta...

es akkor miert nincs kint ezen az oldalon az embed link? nembeszelve a funky muzsikarol. aztis en csinaltam :)
ahogy helyi berkekben mondanak: "more to come"

Pista írta...

Hát, ki nem találtam volna... B-)

Névtelen írta...

ami keszul, arra varni kell, na.