2007. március 23., péntek

szúpertrúper

elmondanám, hogy akadnak kihagyhatatlan lehetőségek. amiket ha mégis kihagysz, akkor kihagytad. ha meg nem hagyod ki, még akkor is támadhat olyan flessed, hogy mégis ki kellett volna hagynod. mézesmadzag esete, hüvelykujjad az égre mutat, muhaha.
nincs okunk kételkedni abban, hogy tegnap este egy sokat megélt és európai szavannákon edződött, hazai árokszélekhez szokott Isuzu Troopert próbáltunk ki. mi azt hisszük, hogy a próbaúton kegyetlenül megzavartuk a szigorúan autentikus gidres-gödrös, murvás-földes-agyagos, dombon fel-dombról le, derékig fűben mintahogy. határozott vételi szándékunkról mindent elárul, hogy időnket nem kímélve hagytuk magunk megett a fővárost a vidéki kaland kedvéért. kellene, hogy hitelesen és megfelelő írói eszközökkel ábrázoljam, milyen élmény is volt végre terepjárót terepen vezetni - ez volt a debütálás, ugye -, mert másképpen olyan lenne az egész, mint a dallasz bobi nélkül. azért is imádom sistirit, mert nem létezik olyan lényeg, amire ne tapintana rá. a trúperkaland csimborasszójáról pedig így sommázott: bamako után is terepjárót vesz magának. hát ilyen az, amikor elborul az agy, ráadásul meg is fertőződik. olyan ez. én nem tudtam, csak sejtettem, de olyan ez. fertőzős, tényleg.
hogy a (vételi) szándékból vásárlás legyen, ahhoz kell egy csipetnyi só, a karikára vágott kedvező csillagállást pedig dinszteljük vagy flambírozzuk nagy kalap szerencsével, mindezt ízlés szerint.
és ha mindez összejön, akkor megértjük kérdés nélkül, hogy miért jó úgy élni, hogy egy hamisítatlanul funky bemutatkozó film kürtöl mosmán szanaszéjjel minket! igyekszünk minden köszönetünkkel és elismerésünkkel, baráti lapogatásunkkal és jó nagy hálálkodással kicsalni majd atoból azt, amit ő csak úgy, a szája sarkábul biggyeszt majd oda (esküszöm látom magam előtt, ahogy): ugyan srácok, sokba fog ez még nektek kerülni. hát kerüljön, ha ezen múlik aszondom, ti pedig nézzétek meg sokszor, mert érdemes! meg kéne tanulni elfütyülni a dallamot. menni fog.





alakul, a funkymaffia.-

Nincsenek megjegyzések: